Nuffnang Ads

Menarik untuk dibaca!

Loading...

Selasa, Julai 12, 2011

Wajah Lauper tanpa mekapKIRI:WAJAH Cyndi Lauper berwarna merah di pipi semasa dia berada di sebuah lapangan terbang di Los Angeles pada Isnin lalu. KANAN: PENAMPILAN Cyndi Lauper kelihatan anggun dalam majlis pencalonan anugerah Grammy di New York pada 20 Januari lalu.

LOS ANGELES - Wajah bintang pop, Cyndi Lauper yang terkenal dengan lagu-lagu seperti Time After Time dan Girls Just Want To Have Fun bertukar menjadi kemerahan, lapor sebuah akhbar .
Keadaan itu kemungkinan berlaku kerana dia yang berumur 57 tahun mungkin berjemur atau kulitnya menggelupas akibat penggunaan mekap.
Namun, wajahnya itu bertukar menjadi kemerahan mungkin juga disebabkan rawatan kosmetik.
Lauper yang menyedari kehadiran paparazi di sebuah lapangan terbang di sini cuba menutup wajahnya dengan tangan bagi mengelak gambarnya dirakamkan pada Isnin lalu.
Sebelum ini, Lauper yang menghadiri majlis pencalonan anugerah Grammy di New York tampil dengan begitu elegan pada 20 Januari lalu.
Wajahnya ketika dia menghadiri majlis itu kelihatan putih dan jauh berbeza semasa dia ditemui di lapangan terbang berkenaan.- Agensi

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPYConfiguration After installing, you might want to change these default settings: