Nuffnang Ads

Ahad, November 13, 2011

Laptop kita Jantan atau Betina

LAPTOP atau PC pun ada jantina?

Hendak tahu tak laptop atau pc anda semua jantan atau betina? Ingat laptop atau pc tiada jantina ke? Masa anda beli laptop atau pc kena check dulu samada jantan atau betina. Kalau anda lelaki beli lah laptop yang betina. Kalau anda perempuan beli lah yang jantan.Baru best untuk menatap laptop atau pc anda setiap hari.Pastikan Pc atau laptop telah on speaker.

Baiklah. Cara-cara nak tahu samada laptop ataupun PC anda jantan ke betina ikut cara di bawah :


1. Pertama sekali copy dan paste kan ayat di bawah ini  ke dalam notepad

CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"hi namialus i love you"


2. Kemudian save as namialus.vbs


3. Dah siap save klik pada file yang anda save tadi. Kalau yang keluar suara garau tu mestila jantan. Kalau yang suara lembut sikit tu mesti betina.

Sebenarnya nak save dengan nama apa-apa pun boleh tapi mesti .vbs. Bukan .txt ok. Yang ayat "hi namialus i love you" tu nak gantikan dengan nama anda sendiri pun boleh.Namialus tu nama saya,atau anda tulis apa-apa saja dalam ruangan tu pc atau laptop kita pasti akan bercakap apa yang kita tulis tadi.

Selamat mencuba.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPY



Configuration After installing, you might want to change these default settings: