Nuffnang Ads

Khamis, Disember 19, 2013

AKHIR ZAMAN:SALJI KOMPONEN UTAMA DALAM PEMBENTUKAN SUNGAI DAN TANAMAN

SUBHANALLAH salji turun di Mesir.
JIKA di Canada baru-baru ini gempar dengan bunyi dahsyat seperti bunyi tiupan trompet yang bergema dari langit selama 10 minit. Bunyi yang tidak di ketahui oleh para saintis akan puncanya sehingga artikel ini di tulis.

Beberapa hari kebelakangan ini pula, salji turun di Semenanjung Arab selepas dilanda Ribut Alexa. Imam Masjid Haram Syeikh Su'ud Syuraim berkata, terbukti bahawa Nabi Muhammad S.A.W adalah benar-benar seorang Nabi dan Rasul yang menerima wahyu dari Allah.


Syeikh Syuraim menambah, salji merupakan komponen utama dalam pembentukan sungai dan tanaman. Turunnya salji di Semenanjung Arab membuktikan kebenaran dari Nabi S.A.W.

Dalam sebuah hadis, Nabi berkata, "Hari Penghakiman baru akan tiba selepas negara Arab kembali ke ladang hijau dan sungai."

Syeikh Syuraim juga menyebutkan salji telah turun di wilayah Tabuk. Hal ini mengingatkan pada sabda Nabi S.A.W kepada Muadh ketika terjadi Perang Tabuk, "Jika kau berumur panjang, engkau akan melihat tempat ini penuh dengan kebun". -ALAMCYBER2020-













Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPY



Configuration After installing, you might want to change these default settings: