Nuffnang Ads

Rabu, Mac 12, 2014

VIDEO : RAJA BOMOH GUNA PERMAIDANI AJAIB CARI PESAWAT HILANG

Raja Bomoh Ibrahim Mat Zin mengadakan sesi kedua upacara ritual untuk mencari pesawat hilang.
SEPANG: Bomoh Ibrahim Mat Zin, pada Rabu, mengadakan sesi kedua upacara ritual dalam usaha untuk membantu mengesan kapal terbang Malaysia Airlines MH370 yang hilang.

Ibrahim, yang menggelarkan dirinya Raja Bomoh Sedunia Nujum VIP  dengan gelaran Datuk Mahaguru menjalankan acara ritual di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).
Dia diiringi oleh beberapa pembantu dan menggunakan air Zam- Zam, dua biji kelapa, tongkat dan karpet ajaib.

LIHAT VIDEO :
)
Sesi yang telah diadakan di Anjung Tinjau KLIA menarik perhatian ramai orang.

LIHAT LAGI AKSI RAJA BOMOH BETUL-BETUL BOLEH TERBANG....

"Tujuan ritual adalah untuk melemahkan semangat buruk supaya penyelamat boleh mencari pesawat jika memang ia telah terhempas," katanya kepada pemberita.
Bomoh Ibrahim Mat Zin menggunakan kelapa ketika mengadakan sesi ritual mencari pesawat MH370 di KLIA, Sepang. – Gambar The Malaysian Insider oleh Afif Abd Halim, 12 Mac, 2014.
Ibrahim berkata, ritual-ritual simbolik telah digunakan untuk banyak generasi.

LIHAT VODEO :
)
Dia menjelaskan bahawa apa yang dilakukan adalah kehendaknya sendiri walaupun terdapat laporan bahawa pemimpin-pemimpin negara telah mengundangnya.

LIHAT VIDEO :
)
Pada Isnin, Ibrahim menggunakan teropong diperbuat daripada buluh dan mata kail semasa sesi pertama ritual di KLIA untuk membantu mengesan pesawat yang hilang.
Bernama melaporkan bahawa Ibrahim, yang mempunyai 50 tahun pengalaman sebagai bomoh menjadi popular selepas menawarkan perkhidmatan untuk mencari mangsa-mangsa dalam beberapa kes besar seperti tragedi Highland Towers dan kes Mona Fendy.

Video 25 saat sesi kedua ritual Ibrahim telah tersebar.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPYConfiguration After installing, you might want to change these default settings: