Nuffnang Ads

Selasa, Jun 03, 2014

VIDEO : ADEGAN YANG TAK SANGGUP KITA LIHAT (18SX)

Insan bergelar artis sememangnya jadi perhatian orang ramai di mana juga mereka berada. Ada juga artis yang sanggup mengenakan pakaian yang berisiko tinggi, walaupun tidak selesa atau terlalu menjolok mata...ASALKAN sentiasa di pandang anggun dan seksi oleh peminat dan orang ramai.


Dan ada di antara mereka terpaksa menanggung malu yang yang tidak terhingga akibat pakaian yang mereka kenakan.

Salah seorang darinya ialah Yeo Min Jung seorang artis dari Korea. Insiden memalukan ini terjadi semasa Yeo Min JUng berjalan di atas karpet merah ketika menghadiri 'Puchon International Fantastic Film Festival'.


Tiba-tiba gaun seksi yang di pakainya melorot sehingga mendedahkan sebahagian besar payudaranya. Walaupun malu dan terkejut artis ini terpaksa juga berdepan dan meneruskan acara di karpet merah dengan tersenyum seolah-olah tiada apa-apa yang berlaku.

Selain itu, Yeo Min Jung juga membuat penampilan kontroversi kerana belahan dari gaun biru yang di pakainya terlalu tinggi sehingga menampakkan sebahagian dari seluar dalamnya yang berwarna hitam. Inilah dunia artis...yang penting kelihatan seksi di mata peminat yang lain tolak tepi.

LIHAT VIDEO :

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aduss seksinye

Jom terjah - Lana Nordin bikin PANAS lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPYConfiguration After installing, you might want to change these default settings: