Sabtu, November 13, 2010

Perisian ( Barcode Maker )

Barcode Maker v1.0.0 -  
Adalah sebuah utiliti yang mencipta Kod 3 dari 9 barcode (Kod 39) dari pengguna memasukkan teks. Gambar yang dihasilkan boleh disalin ke clipboard dan dimasukkan ke setiap program mampu menerima gambar. Peranti lunak ini juga memiliki kemampuan untuk menyimpan imej sebagai bitmap (bmp.) fail untuk kemudian digunakan. Ada juga ciri-ciri cetak sederhana yang membolehkan pengguna untuk secara visual meletakkan gambar pada laman berdasarkan orientasi printer mereka (landscape atau portrait). Ketinggian barcode disesuaikan. Mesej dibaca secara manusiawi dan start / stop (*) watak pilihan dipaparkan. ( Download Di sini )

Perisian (Logo Creator v1.0.1)Pencipta Logo V1.0.1 -  Adalah utiliti yang digunakan untuk membuat gambar dari input teks menggunakan hampir semua font yang terinstall pada sistem anda. Anda boleh menentukan hotel font, warna dan warna latar belakang. Anda juga mempunyai pilihan untuk melaksanakan kesan kecerunan dengan latar belakang memilih warna-warna primer dan sekunder kecerunan. Jika anda memilih, anda boleh memuatkan gambar latar belakang anda sendiri. Gambar akhir boleh disimpan sebagai bitmap (bmp.), Jpeg, (. Jpg), atau tiff (. Tiff) gambar atau anda boleh menyalin gambar ke clipboard yang akan dimasukkan ke dalam Microsoft Word atau aplikasi lain yang mampu menerima gambar. (Download Di sini)

Perisian Grafik ( ImageXYZ )

Image XYZ -
Membolehkan anda menambah penanda atau bayangan teks kepada imej dengan mengunakan sebarang fon.Anda boleh menambah teks 3D,atau biasa dengan sebarang warna dan kecerahan.Setelah itu imej itu akan disimpan dalam format (bitmap.bmp,jpeg,tiff,atau png).   ( Download Disini )

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: