Jumaat, Februari 04, 2011

CARA TINGKATKAN TRAFIK KE BLOG KITA

Sekarang macam-macam cara yang kita dengar nak naikkan trafik ke blog. Di sini saya nak share satu program ini yang saya dapat dari salah seorang blogger. Saya pun baru saja join, Selalunya kita mesti meneruskan blogwalking untuk orang datang ke blog kita dan jadi follower kita.

  Dengan menyertai program ini dapat membantu, kerana lepas kita join otomatik blog kita akan dipromote... Sila ikuti langkah ni untuk join,daftar percuma.
1 - Mula2 klik link ini http://www.fwebtraffic.com/?rid=1313091

2 - Bila keluar web tu, scroll kebawah hingga jumpa kotak seperti gambar dbawah ini3 - Kemudian klik link yang kat dalam kotak  (tulisan merah)satu persatu sampai habis keenam-enam link.. Klik satu persatu dan tunggu hingga keluar kod kat atas laman tersebut seperti di bawah ni..4 - Copy kod yang ada kat situ dan paste dalam kotak  macam  dalam gambar bawah ni..Copy n paste kesemua 6 kod..5 -Setelah selesai copy & paste semua 6 kod tu, isi pulak detail korang kat ruangan seperti di bawah ni..


6 - Bila dah siap isi detail, tekan 'submit' selepas itu tunggu dia hantar email confirmation dan  link  untuk kita guna..Nanti boleh dapat banner macam di header blog ni.Kurang faham anda boleh lah mesej saya di chat room.

Semoga berjaya ( Setiap usaha pasti ada kejayaan )

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: