Isnin, Mac 21, 2011

Gempar Wanita rogol 10 lelaki di RusiaGAMBAR menunjukkan seekorlabah-labah Black Widow.


TAMBOV - Seorang wanita Rusia yang merupakan pengumpul filem ngeri dan labah-labah, Valeria K. dibicarakan di sebuah mahkamah di sini kerana memberi ubat tidur kepada 10 lelaki sebelum merogol mereka, lapor sebuah akhbar semalam.
Polis terkejut apabila mendapati wanita berusia 32 tahun itu merogol 10 lelaki kerana dia memiliki perwatakan yang lemah lembut dan pendiam.

Mengenali titik keghairahan

Kesukaran mengetahui kawasan titik keghairahan dan berasa sakit sewaktu pasangan menyentuh vagina adalah masalah yang kerap dihadapi wanita.

DR. BEVERLY WHIPPLE sewaktu membentangkan laporan mengenai kerunsingan wanita terhadap Hubungan Seksual di Kuala Lumpur baru-baru ini.


Ramai wanita memberi pendapat berbeza mengenai kemuncak kenikmatan seksual yang dirasai mereka ketika melakukan hubungan seks dengan pasangan.
Majoriti wanita melaporkan bahawa kehangatan seksual bermula daripada kawasan vagina, iaitu bahagian bawah trek pembiakan perempuan. Malah ada juga memberitahu, proses tersebut melibatkan pembuangan cecair daripada tiub uretra, yang berfungsi sebagai duktus ejakulasi. Cecair itu kelihatan seperti susu cair.

Penggali kubur terima nasihat 'dewa kematian'
WONG SHUN FENG (kanan) menggali sebuah kubur lama 
di Singapura baru-baru ini.

SINGAPURA - Seorang penggali kubur di sini, Wong Shun Feng menyatakan pengalaman melihat hantu, mengalami fenomena luar biasa dan dinasihati dewa-dewa merupakan sebahagian asam garam dalam pekerjaannya.

Pertahanan masa depan
KEMENTERIAN Pertahanan British kini menumpukan perhatian yang tinggi ke atas alat-alat senjata, pengangkutan dan kemudahan pertahanan negara. Di bawah pelan teknologi pertahanan yang baru, kementerian itu memperkenalkan beberapa siri gajet dan miniatur pengangkutan udara dan darat dengan kebolehan menarik.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: