Menarik untuk dibaca!

Loading...

Ahad, April 17, 2011

Gempar Lelaki buat seks dengan kuda
COLUMBIA - Seorang lelaki dituduh melakukan hubungan seks dengan seekor kuda buat kali kedua di kandang yang sama, kata pihak berkuasa kelmarin.
Aktiviti lelaki itu, Rodell Vereen, 50, (gambar) terbongkar selepas pemilik haiwan tersebut, Barbara Kenley memasang kamera litar tertutup (CCTV) setelah mendapati kudanya itu berkelakuan aneh beberapa minggu lalu.
Kenley yang merupakan seorang wanita itu terkejut apabila melihat Vereen melakukan hubungan seks dengan kudanya menerusi CCTV.
Dia bertindak menahan suspek dengan menggunakan senapang patah ketika Verren sedang berasmara bersama kudanya yang berusia 21 tahun.
Pada tahun lalu, Vereen ditangkap kerana melakukan hubungan seks dengan kuda yang sama dan dihukum berada dalam pemerhatian polis.


Vereen kini ditahan di dalam penjara dan akan menunggu nasibnya pada minggu depan. - AP

Jet F-22 cipta kon wap

Menakjubkan...Jet F-22 


GAMBAR menunjukkan jet pejuang F-22 Raptor milik Tentera Udara Amerika Syarikat membentuk kon wap.


JUNEAU - Jet pejuang F-22 Raptor milik Tentera Udara Amerika Syarikat (AS) dikelilingi oleh kon wap yang terbentuk kerana ia menyamai kelajuan bunyi.

Rahsia ayam betina bertelur banyak terbongkar

RUI'AN dengan ayam betinanya yang mempunyai dua 
punggung.

Misteri gambar hantu

Kemunculan imej pelik pada hasil fotografi seperti bulatan kabur atau ektoplasma banyak menimbulkan tanda tanya. Semakin ramai percaya bahawa itu adalah jelmaan jin atau syaitan.MUNGKIN bagi yang lemah semangat, sebarang foto yang memberi idea tentang kehadiran 'entiti' atau makhluk halus akan segera dikoyak, dibakar atau dibuang. Namun, bagi sesetengah yang lain, ia bukan lagi suatu perkara yang menimbulkan rasa panik atau takut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPYConfiguration After installing, you might want to change these default settings: