Khamis, Jun 02, 2011

Gempar Imej hantu pocong dirakam

GAMBAR yang dirakamkan oleh Suharno menunjukkan hantu pocong di belakang anaknya.


DESA BETUNG, Indonesia - Seorang lelaki, Suharno secara tidak sengaja terakam gambar hantu pocong semasa dia sedang merakamkan gambar anak perempuannya, Jesika, lapor sebuah akhbar semalam.
Apabila dia melihat gambar tersebut, Suharno terkejut kerana di belakang anak perempuannya terdapat imej pocong berwarna putih sedang berdiri.
Dia turut bimbang Jesika dilanda trauma kerana fenomena aneh itu.
Gambar itu dirakamkan semasa Jesika bermain di halaman belakang rumah mereka di sini, Sumatera Selatan pada 10 Jun lepas.
Lebih membimbangkan Suharno, dia diberitahu oleh seorang bijak pandai tempatan bahawa pocong itu mengikuti anaknya kerana hantu tersebut sedang mencari korban.
Pocong merupakan hantu yang tubuhnya dibalut dengan kain putih.
"Saya bimbang berlaku perkara yang tidak diingini. Meskipun kebenaran kata-kata orang bijak pandai itu belum pasti, saya berharap anak saya selalu berada dalam lindungan Yang Maha Kuasa," katanya. - Agensi

Pemilik ular kepala wanita ditangkap

GAMBAR menunjukkan ular berkepala wanita milik Zamroji yang sebenarnya cantuman antara kepala kelawar dengan badan ular.

JAKARTA - Pemilik tubuh seekor ular berkepala wanita yang sudah mengeras, Zamroji dari Kabupaten Blitar ditangkap polis untuk disoal siasat ekoran haiwan itu rupa-rupanya palsu dan bukan tulen, lapor sebuah akhbar semalam.

Ciuman perokok boleh membunuh - PakarPAKAR penyelidik Australia berpendapat tabiat merokok boleh menyebarkan bakteria berbahaya. - Gambar hiasan.

MELBOURNE - Ciuman perokok boleh membawa maut kepada kanak-kanak, kata seorang pakar kesihatan kanak-kanak.

Kedai seks untuk suami isteriKHADIJA ahmed berbual dengan seorang pelanggannya di kedai seks miliknya di Isa, utara Manama pada 19 Mei lalu.

MANAMA - Seorang wanita berpurdah, Khadija Ahmed, 32, membuka sebuah kedai barangan seks yang pertama di Bahrain khas untuk pasangan suami isteri.

Ngeri Pelumba selamat walaupun kereta berkecaiKERETA lumba mula berkecai.INDIANAPOLIS - Pemandu Britain, Mike Conway nyaris maut apabila kereta lumbanya melayang ke udara pada kelajuan 320 kilometer sejam semasa perlumbaan Indy 500 di litar Indianapolis, Amerika Syarikat (AS) kelmarin, lapor sebuah akhbar.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: