Jumaat, Jun 17, 2011

Skuter yang pelik

PELIK ...Satu-satunya motor yang pakai selimut besi.
Marc Graells Ballvé adalah seorang perekabentuk Sepanyol penuh idea dan bakat yang luarbiasa. Diantaranya adalah sistem anti-kecurian konsep yang disebut Melindungi 486.

Kulit labu jadi topi keledar

PEMBONCENG dan penunggang motosikal memakai 'topi 
keledar' buatan sendiri di Lagos Nigeria.
KANO - Gara-gara harga topi keledar yang mahal di Nigeria, ramai pengguna motosikal mencuba pelbagai helah bagi mengelak disaman polis, lapor sebuah akhbar.

Bekas jurutera cipta basikal gergasiWOUTER VAN DE BOSCH mengayuh basikal ciptaannya di Arnhem, Belanda baru-baru ini.

ARNHEM - Seorang pelajar jurusan seni di Belanda, Wouter van den Bosch mencipta sebuah basikal gergasi seberat 450 kilogram dengan menggunakan peralatan yang didermakan oleh rakan-rakannya selain sebuah syarikat traktor, lapor sebuah akhbar semalam.

Misteri bunyi pelik dalam enjinGAMBAR menunjukkan Smith (kiri) dan seorang mekanik yang memegang seekor anak kucing.

COLCHESTER, England - Misteri bunyi pelik muncul setiap kali enjin sebuah kereta BMW dihidupkan oleh pemiliknya, Paul Smith akhirnya dapat diselesaikan oleh seorang mekanik, lapor sebuah akhbar semalam.

Orang gemuk hidup lebih lama

Gemuk...jangan risau nikmati hidup ini dengan penuh kegembiraan.
PORTLAND - Satu kaji selidik di sini mendakwa individu gemuk cenderung untuk hidup lebih lama berbanding mereka yang memiliki berat badan ideal, lapor sebuah akhbar semalam.

Gajah dicat warna pandaSEKUMPULAN pelajar sekolah mendekati gajah yang diwarnakan seperti beruang panda di wilayah Ayutthaya baru-baru ini.

GAJAH sudah menjadi simbol Thailand sejak sekian lama namun negara itu mempunyai minat mendalam terhadap beruang panda sejak seekor haiwan berkenaan melahirkan anak di sebuah zoo di Bangkok baru-baru ini.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: