Jumaat, Jun 24, 2011

Perokok lebih hina daripada lembu - Nik Aziz


KOTA BHARU - Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat (gambar) berkata, umat Islam yang cuba menonjolkan keislaman mereka melalui pakaian jubah dan ketayap tetapi menghisap rokok adalah lebih hina daripada lembu.

Ahli paranormal berbohong?

Mereka sering melakukan pelbagai ritual pelik, mereka-reka cerita yang menakutkan dan kemudian mengenakan bayaran yang melampau.


TABUR beras kunyit - adakah suatu syarat yang berfungsi atau sekadar gimik?


SEORANG gadis yang mengadu sering sakit kepala diminta duduk dan memejamkan mata. Setelah disuruh bertenang dan mengosongkan fikiran, dia dibimbing secara lisan untuk cuba tidur dalam kiraan tiga berserta petikan jari. Gadis itu kemudiannya terlena.

Air liur gadis 18 tahun dijualLAMAN web menunjukkan Li menjual air liur gadis remaja yang berumur 18 tahun 
di Beijing.

BEIJING - Seorang wanita, Zhou Li di sini menjual air liur gadis remaja untuk tujuan kesihatan, lapor sebuah akhbar.
Li mengenakan bayaran sebanyak AS$3.25 (RM11.40) bagi setiap botol yang mengandungi air liur itu di kedainya di Beijing, China.

Bahana krim pemutih

Penjualan krim pemutih kulit yang tidak terkawal di Senegal menyebabkan ramai wanita di negara itu berdepan dengan risiko kecacatan kulit akibat kesan negatif bahan hidrokuinon.


BAHAN hidrokuinon yang tinggi menyebabkan seorang wanita Senegal menderita iritasi kulit yang teruk.SELAMA 20 tahun, Diop tanpa jemu menyapu krim pencerah wajah sebelum tidur. Sapuan itu dilakukannya setiap malam dengan harapan dirinya kelihatan lebih putih. Dia terus melakukannya sehinggalah suatu hari tompok-tompok hitam mulai muncul di wajahnya kira-kira dua tahun lalu.

4 idea sempoi

Kadang-kadang masaalah boleh di selesaikan dengan sedikit idea yang sederhana.
Ingin untuk menakut-nakutkan seseorang dan tidak tahu bagaimana? Ini lebih mudah daripada yang anda fikirkan.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: