Jumaat, Julai 15, 2011

Replika masjid dijadikan sasaran menembak

GAMBAR yang disiarkan oleh akhbar Daily Mail semalam menunjukkan replika masjid yang digunakan di sebuah padang sasar di Yorkshire Utara, Britain.

BELLERBY - Beberapa kumpulan Islam mendakwa tentera Britain menjadikan replika tujuh masjid di sebuah padang sasar di Yorkshire Utara sebagai sasaran latihan menembak, lapor sebuah akhbar semalam.

Pengumpul video lucah


AINI rela aksinya dirakam selepas menonton video lucah.


KLIP video atau video cakera padat (VCD) lucah sebenarnya tidak sukar untuk diperoleh di negara ini. Kalaupun bukan dibeli daripada penjual VCD cetak rompak, ia boleh dimuat turun daripada Internet. Malah, lebih mudah dikongsi daripada telefon bimbit ke telefon bimbit lain.

Kenapa ramai warga Israel jadi penjual senjata haram?

GAMBAR menunjukkan anggota-anggota sebuah kumpulan militan Islam berbaris dengan memegang senjata api di sebuah kem latihan di Mogadishu, Somalia pada 23 Jun lalu.
BAITULMUQADDIS – Tindakan pihak berkuasa Amerika Syarikat (AS) menangkap seorang rakyat Israel kerana menjual senjata ke Somalia di Afrika menimbulkan banyak persoalan dan memerlukan jawapan, lapor sebuah akhbar http://www.haaretz.com di negara Yahudi itu semalam.

Gempar Misteri imej Bigfoot berjalan

...terakam Bigfoot ?
SEEKOR makhluk berbulu berjalan dekat sebatang pokok dekat tapak perkhemahan di Osawatomie, Kansas, Amerika Syarikat baru-baru ini.OSAWATOMIE, Amerika Syarikat (AS) - Satu rakaman video disiarkan di laman YouTube menunjukkan seekor makhluk berbulu berjalan seperti manusia pada waktu siang, lapor lamanGhost Theory semalam.
Imej itu menunjukkan makhluk itu berjalan di belakang beberapa buah pokok dekat tapak perkhemahan di Osawatomie, Kansas, AS.
Makhluk itu menundukkan kepala semasa ia berjalan di belakang barisan pokok itu.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: