Sabtu, Julai 16, 2011

Gempar Ubatan bahan buangan lembu

SHREE MAA ANANTANAND bersama sebahagian daripada ubat-ubatan yang diperbuat daripada air kencing lembu untuk merawat pesakit yang menghidap penyakit buah pinggang dan kanser di Ahmedabad.

“TUHAN berada di dalam najis lembu,” kata Kesari Gumat semasa dia berjalan melintasi makmal yang dipenuhi para penyelidik yang sibuk.

Teori relativiti Albert Einstein"APABILA lelaki duduk bersama gadis cantik selama satu jam ia bagaikan satu minit. Tetapi apabila duduk di atas dapur panas selama seminit ia seperti satu jam. Itu relativiti," demikian kata Albert Einstein mengenai teori relativiti.

Garam kena haram

PENGHASILAN garam banyak terdapat di kawasan pantai yang kering.
RIBUAN restoran di sini bakal dikenakan hukuman denda AS$1,000 (RM3,310) setiap kali menggunakan garam dalam hidangan untuk pelanggan ekoran pengenalan rang undang-undang baru oleh seorang wakil rakyat, Felix Ortiz.

Rumah terbalik di zoo JermanGAMBAR menunjukkan
rumah terbalik di Gettorf, Jerman.

BERLIN - Sekumpulan tiga tukang kayu Jerman yang diketuai Gerhard Mordhorst bersama rakannya, Gesellse Splettstößer dan Manfred Kolax mencipta sebuah rumah terbalik seberat 40 tan dekat sini, lapor sebuah akhbar semalam.

Ladang ganja terbesar ditemui


BEBERAPA askar berjalan dekat pokok ganja di gurun Baja California, Mexico kelmarin.

TIJUANA - Askar-askar Mexico menemui ladang ganja terbesar di Mexico dengan keluasan seluas 120 hektar di gurun Baja California 250 kilometer dari sini, kata Jabatan Pertahanan semalam.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: