Ahad, Julai 24, 2011

'You Tube' dorong seks bebas

ANTARA...Aksi-aksi lucah di laman You Tube
SHAH ALAM - Rakaman video seks dan aksi lucah di laman web 'You Tube' dikatakan antara faktor yang memberi pengaruh besar terhadap golongan remaja terlibat dalam kegiatan seks bebas.

Kredibiliti sebagai blogger

Blogger seharusnya memiliki etika yang betul, menyampaikan apa yang benar, bersedia menerima dan menjawab kritikan serta tidak memihak kepada mana-mana individu.

DEWASA ini, kemudahan Internet telah membawa kepada kewujudan weblog ataupun lebih dikenali sebagai blog.
Blog ialah sebuah laman web. Ia dibina menggunakan perisian yang telah diformat bagi membolehkan sesiapa sahaja membinanya tanpa perlu menguasai pengetahuan teknikal yang mendalam.

Mengubat sakit kepala

KUNTUMAN mekar Ara Dani semerbak pada waktu malam.

ARA DANI adalah sejenis renek yang memanjat. Daun bujur memanjang dan meruncing di bahagian hujung serta tumbuh berpasang-pasangan di sepanjang batang. Batangnya keras dan liat. Batang muda berwarna hijau dan yang tua berwarna hitam.

Misteri kilat

KILAT mungkin satu fenomena yang biasa, namun ia masih menimbulkan kekeliruan di kalangan saintis.

Berhati-hati melayari Internet

Oleh ADLAN JAAFAR
Source

SERINGKALI kita melihat pautan-pautan di laman web atau video yang menggunakan imej-imej seksi ketika melayari laman sosial kegemaran seperti Facebook.

Filem lucah 3-D pertama di dunia

AKSI...Dari filem 3-D Sex and Zen:Extreme Estasy
HONG KONG – Satu kumpulan pembikin filem Hong Kong mula melakukan penggambaran apa yang didakwa mereka sebagai filem lucah tiga dimensi (3-D) pertama di dunia, lapor akhbar Sunday Morning.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: