Jumaat, September 09, 2011

Dirogol lelaki beristeri empat


Peristiwa hitam dirogol lelaki beristeri empat menyebabkan Milah berubah menjadi gadis liar.


MILAH pernah melalui fasa hidup yang sangat hitam dan penuh noda...

Ratu tak pakai seluar dalam


SAO PAULO: Ratu Colombia semalam diberi amaran kerana tidak memakai seluar dalam ketika keluar bersama peserta Ratu Universe lain.
Ratu Colombia berusia 22 tahun itu, Catalina Robayo dikatakan keluar ke majlis rasmi dengan memakai skirt pendek tetapi tidak memakai seluar dalam.

Sumber pertandingan ratu cantik itu memberitahu, “Kami terpaksa memberi amaran kepada Ratu Colombia kerana perbuatannya itu tidak sopan.

Hikayat suka duka P. Ramlee


Menyebut sahaja nama allahyarham Tan Sri P. Ramlee, sudah terbayang di minda tentang seorang individu yang cukup istimewa dan begitu dekat di hati masyarakat.
Merupakan satu-satunya insan seni di negara ini yang bergelar seniman agung, segala hasil karyanya melalui filem dan muzik tidak pernah ditelan zaman.

Lepas gian guna wap najis manusia


KOTA BHARU - Tak dapat dadah, najis manusia pun boleh, asalkan dapat lepas gian dadah.
Itulah penemuan terbaru Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) yang tidak menolak kemungkinan penagih di negeri ini menggunakan wap najis manusia untuk meningkatkan rangsangan menggantikan dadah.

Nasir tembak makhluk halus


Lelaki Kuala Nerang ini mendakwa boleh mengesan kehadiran emas dan harta karun di dalam perut bumi.MENGUBAT pesakit dengan menembak makhluk halus menggunakan senapang? Bunyinya memang pelik, tetapi itulah yang dilakukan oleh Nasir Che Ngah, 56, yang tinggal di Kuala Nerang, Kedah.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: