Rabu, September 14, 2011

Lima fakta

PERTINGKATKAN kualiti kesihatan anda dengan lima fakta kesihatan paparan pada minggu ini untuk kebahagiaan anda sekeluarga.
Wanita menangis 64 kali setahun


MENANGIS boleh melegakan perasaan seseorang.


SUDAH sah bahawa wanita menangis lebih kerap, lebih lama dan dramatik berbanding lelaki!

Temu duga berkesan

Sesi temu duga adalah antara proses yang akan dilalui kebanyakan orang ketika memohon kerja. Ia adalah antara proses penting dalam hidup setiap orang kerana akan menjadi penentu masa depan dan kerjaya.

ANDA telah berjaya melepasi halangan pertama apabila resume hebat anda membuatkan sebuah syarikat tertarik untuk mengambil anda bekerja. Bagaimanapun langkah seterusnya yang perlu anda hadapi ialah sesi temu duga.

Motorsikal Alien


Motosikal yang luar biasa ini,yang kelihatan seperti seekor "Alien" telah dicipta oleh artis Bangkok, Roongrojna Sangwongprisarn, 54. Dalam bengkel di Thailand, beliau telah membina motorsikal ini daripada alat-alat ganti, bahan-bahan kitar semula dari kereta dan basikal lama.

Lelaki Masai dahaga darahLELAKI Masai mampu bergerak aktif selama beberapa hari dengan hanya minum darah lembu segar.

LELAKI puak Masai yang tinggal di sempadan Kenya dan Tanzania terkenal memiliki stamina dan daya tahan tubuh terhadap persekitaran yang ekstrem. Mereka boleh berlari berhari-hari untuk mencari bekalan air sambil memakai kasut yang diperbuat daripada tayar kereta.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: