Ahad, September 25, 2011

Hebat Pecah kayu dengan payu daraGAMBAR menunjukkan Susan Sykes memecahkan kepingan kayu dengan menggunakan payu daranya dalam satu program bakat televisyen di Jerman baru-baru ini.

BERLIN - Seorang wanita, Susan Sykes menunjukkan kekuatan ototnya yang luar biasa apabila dia memecahkan kepingan kayu dengan menggunakan payu daranya, lapor sebuah akhbar.

Lelong dara bayar yuranGAMBAR Unigirl yang disiarkan menerusi laman web New Zealand.

KERANA kesempitan wang untuk membayar yuran pengajian, seorang mahasiswi sebuah universiti di New Zealand nekad melelong daranya melalui Internet.

Apabila daging babi dijual terbuka


Sudah namanya pasar, kesesakan lalu bukanlah satu perkara yang asing. Tetapi apabila ada peniaga daging babi menjual daging babi di kaki lima secara terbuka, ia ternyata mengundang rasa tidak senang di hati banyak pihak.

LAMBAKAN premis perniagaan tidak berlesen di luar Pasar Air Itam menyebabkan kesesakan lalu lintas.

MENYUSURI kesibukan pagi di pekan Air Itam, Pulau Pinang cukup menyeronokkan terutamanya melihat kerancakan para peniaga berurusan. Laluan trafik yang sesak disebabkan gerai-gerai niaga di kiri dan kanan jalan sebenarnya satu gambaran biasa bagi sebuah pekan kecil seperti itu.

Mesin wuduk automatik di pasaran enam bulan lagiKETUA Imam Masjid Jamek, Mohd. Adam Sarpan mengambil wuduk menggunakan Auto Wudu Washer di Hotel Impiana di Kuala Lumpur baru-baru ini.


KUALA LUMPUR - Peristiwa kesukaran kira-kira 40 umat Islam mengambil wuduk daripada sebuah besen di atas sebuah feri akhirnya mencetuskan idea inovasi kepada seorang juruterbang.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: