Khamis, Disember 01, 2011

Kawal kereta guna signal otak

kereta rekaanya dinamakan Angkor 333-2010.


PHNOM PENH – Sebuah kereta yang dibina oleh pereka Kemboja, Nhean Phaloek menarik perhatian orang ramai selepas dia mendakwa kenderaan itu dapat dikawal hanya dengan menggunakan minda.

Secawan kopi luwak RM300SIAPA sangka najis musang atau luwak kini mampu menjadi komoditi bernilai tinggi yang menguntungkan pengusaha kopi di Indonesia.


LELAKI Indonesia yang menggelarkan dirinya Raja Luwak, Gunawan Supriadi kini berdepan kesukaran untuk memenuhi permintaan tinggi kopi luwak yang diproses daripada najis-najis musang peliharaannya.

Kontroversi kopi luwakKOPI luwak diambil daripada biji kopi yang telah dicernakan musang melalui sistem perkumuhan.

KOPI tahi musang atau lebih dikenali sebagai kopi luwak sangat terkenal di kalangan penggemar kopi di Indonesia serta di peringkat antarabangsa.

Lelaki China miliki buah dada besarGAMBAR yang disiarkan oleh sebuah akhbar di Britain semalam menunjukkan Feng yang memiliki buah dada besar walaupun dia ialah lelaki.

BEIJING - Seorang petani China, Guo Feng, 53, terpaksa menerima rawatan di Hospital Dada Jinan di sini kerana dia memiliki buah dada terbesar di dunia sehingga sering mengganggu tugas hariannya, lapor sebuah akhbar semalam.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: