Rabu, Disember 28, 2011

Honda lupus 1,055 unit kereta

Sebahagian kereta Honda yang rosak akibat banjir dikumpulkan untuk dilupuskan di kilang Honda di Ayutthaya, wilayah tengah Thailand, semalam. - AGENSI


BANGKOK 27 Dis. - Pengeluar kereta Jepun, Honda hari ini mula melupuskan sebanyak 1,055 kereta jenama itu yang terjejas semasa banjir melanda Thailand, baru-baru ini bagi memastikan tidak ada kereta yang rosak dijual kepada pengguna.

Telefon pintar untuk remaja

FUNGSI pada telefon pintar Samsung Galaxy W juga tidak kurang hebatnya dalam melengkapkan keperluan komunikasi pengguna moden.
JENAMA Galaxy bagi produk telefon pintar dan komputer tablet daripada Samsung terus mendapat tempat di hati penggemar gajet negara ini.
Selain model sedia ada, syarikat teknologi tersebut baru-baru ini memperkenalkan dua lagi model telefon bimbit pintar terbaru untuk portfolio yang sama.

Cara penjagaan sistem brek.

Seperti yang kita sedia maklum, bahawa brek sangat penting dalam sebuah kereta. Tanpanya tak mungkin kita berani memandu kereta tersebut ...
CARA MENJAGA SISTEM BREK
1. Setiap sebulan sekali, periksa paras minyak brek kereta anda (botol minyak depan vacum pam).Pastikan minyak berada diparas antara minimum dan maksimum. JANGAN SEKALI-KALI MEMANDU SEKIRANYA PARAS MINYAK BREK BERADA DI BAWAH PARAS MINIMUM.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: