Menarik untuk dibaca!

Loading...

Jumaat, Ogos 24, 2012

Pereka Jalur Gemilang disisih - Walau telah sampai ke angkasa lepas

Sibuk asyik nyanyi-nyanyi lagu merdeka la...jalur gemilang la...kempen kibarkan jalur gemilang la...anda tahu ke siapa yang mencipta bendera Malaysia tu? Haa kalau nak tahu mari kita baca artikel ni. 
JALUR Gemilang telah dibawa ke Stesen Angkasa Antarabangsa (ISS) oleh angkasawan negara

SEMASA hayatnya, Mohamed Hamzah merahsiakan beliaulah pencipta Jalur Gemilang, hingga ramai temannya sendiri tidak mengetahui perkara itu.

Sabtu, Ogos 18, 2012

Urut batin sebenarnya onani


MENURUT pengalaman pengunjung-pengunjung pusat urut di sekitar Lembah Klang, kaedah urutan batin yang ditawarkan di rumah berkenaan sebenarnya adalah khidmat melakukan onani.

Jumaat, Ogos 17, 2012

Pelik, Satu Gitar Dimainkan 5 Orang

Pelik, Satu Gitar Dimainkan 5 Orang - Gitar adalah salah satu alat muzik bertali yang sangat popular. Pada umumnya gitar dimainkan seorang diri dengan menekan senar pada titik tertentu sehingga dapat menghasilkan nada harmoni. Dalam rakaman video dimuat di laman VideoBash Januari lalu, terlihat lima orang bermain sebuah gitar.

Khamis, Ogos 16, 2012

6 Tanda-tanda Rumah Berhantu


6 Tanda-tanda Rumah Berhantu Hantu, pasti anda sering mendengar kata yang satu ini. Hantu merupakan makhluk halus yang tidak boleh dilihat secara mata kasar oleh sembarangan orang. Pada umumnya, hantu sangat suka berada di tempat-tempat sepi, kotor, lembap, atau rumah kosong dan tidak terurus. Namun apa jadinya jika hantu tersebut singgah dan tinggal di rumah anda? Di bawah ini ada beberapa tanda bahawa rumah anda ada hantu :

Ujian Mengesan Jin dalam Badan Anda

Ujian Mengesan Jin dalam Badan Anda :
Langkah 1:Play RUQYAH SYARIAH di bawah ini dan dengar sehingga tamat (20min) menggunakan headphone dengan volume yang kuat.
Langkah 2: Pejamkan mata dan jangan ikut bacaan ayat-ayat ini baik dimulut atau dihati.
Langkah 3: Perhatikan setelah selesai… Jika anda batuk, berpeluh-peluh, terasa mual, jantung berdegup kencang, terasa berdebar-debar, ada benda bergerak-gerak di bawah kulit, sendawa, mengantuk, pening dan menguap, maka sahlah badan anda dihuni JIN.

Rabu, Ogos 15, 2012

Ajaib Wanita Cantik Muncul Pada Dinding


Ajaib Wanita Cantik Muncul Pada Dinding - Kali ini alamcyber2020 akan share gambar wanita cantik  yang akan muncul setiap kali kita berkedip mata. Percaya tak? kalau tak percaya, mari kita buktikan. Caranya cukup mudah ikut syarat-syaratnya :

1 - Fokuskan mata anda pada titik merah di hidung pada gambar tersebut.
2- Terus fokus dan tunggu selama 30 saat.
3- Terus Kedip-kedipkan mata anda ke dinding yang kosong
4-  Lihat apa yang terjadi

Ajaib tak? Gambar wanita cantik akan muncul setiap kali kita berkedip pada dinding.

p/s - Jika tidak menjadi lakukan lagi syarat diatas sehingga berjaya.

Ular terbesar Florida ditangkap

WEST PALM BEACH, Florida - Seekor ular sawa Burma sepanjang 5.18 meter dengan berat 74.4 kilogram ditemui di Taman Negara Everglades, kata pihak Universiti Florida kelmarin.
Ular tersebut adalah ular sawa Burma terbesar pernah ditangkap di negeri Florida, Amerika Syarikat.

Awas Jangan Terbeli Ayam Palsu Di Gerai Tepi Jalan Meloyakan

Awas Jangan Terbeli Ayam Palsu Di Gerai Tepi Jalan Meloyakan,Tapi kenapa ye ?

Selasa, Ogos 14, 2012

Anda Berjiwa Rapuh Sila Lihat Gambar Ini

Kadang-kala kita merasa diri serba kekurangan,Tidak mampu menempuh ranjau kehidupan yang penuh pancaroba di dunia yang fana ini.Tetapi kita harus ingat, manusia di jadikan dengan penuh kesempurnaan berbanding makhluk-makhluk lain yang ada di bumi ini.Lihatlah gambar-gambar di bawah ini...Semoga menjadi tauladan dan renungan buat kita semua.

Isnin, Ogos 13, 2012

Wanita Ini Samakan Pakaian Wanita Muslim Dengan Kostum Batman


Wanita Ini Samakan Pakaian Wanita Muslim Dengan Kostum Batman-Sebuah majalah di AS baru-baru ini menerbitkan sebuah tulisan yang dianggap menyinggung wanita muslim. Cerita yang dimuat di majalah Vice tersebut menceritakan pengalaman wakil editor fashion bukan beragama Islam, yang bernama Annette Lamothe-Ramos, yang memakai Purdah  selama satu hari dan berjalan di sekeliling kota New York untuk merasai sendiri bagaimana pandangan masyarakat terhadap wanita yang memakai purdah.

Puasa kurangkan risiko penyakit

Puasa kurangkan risiko penyakit - Ada yang beranggapan bahawa amalan berpuasa mempunyai kesan buruk kepada pesakit jantung. Andaian ini dikaitkan jangka masa waktu makan yang agak singkat diikuti solat tarawih yang agak intensif selepas berbuka puasa yang menguji tahap kemampuan fizikal seseorang pesakit tersebut.

Ahad, Ogos 12, 2012

Pemuda Solat di Atas Teksi di New York Jadi Tontonan Ramai

Pemuda Solat di Atas Teksi di New York Jadi Tontonan Ramai? Jangan malu,Solat adalah kewajipan seorang yang mengaku muslim dan tiang agama. Kaum muslim harus menunaikan solat wajib lima waktu dalam satu hari. Untuk anda yang tinggal di negara majoriti Islam mungkin tidak ada masaalah. Anda boleh singgah di masjid manapun. Tetapi bagaimana jika tinggal di wilayah majoriti bukan Islam ?

Sabtu, Ogos 11, 2012

Cacing Sepanjang 19 CM Hidup Di Mata Orang Ini

Ini sebuah tragedi dalam dunia perubatan, yang sering kita dengar cacing berada di dalam perut manusia sebagai parasit. Namun bagaimana jika cacing hidup di dalam mata manusia hidup? Ini adalah kisah benar.

Seram CCTV rakam hantu budak

LONDON : Sepasang suami isteri di Clifton yang memasang kamera litar tertutup (CCTV) untuk menangkap penceroboh terkejut apabila ia merakam apa yang mereka percaya hantu kanak-kanak melompat di atas kereta mereka.

Jumaat, Ogos 10, 2012

Gempar Negara Afrika Turun Salji

Johannesburg  – Inilah berita mengejutkan dari sebuah negara di benua Afrika, iaitu Afrika Selatan. Pada Selasa (7/8/12) pagi, seluruh penduduk yang tinggal di Johannesburg dan sekitarnya tercengang serta terkejut dengan turunnya salji.

Khamis, Ogos 09, 2012

Misteri Di Sebalik Kota Mekah


Firman Allah Ta’ala yang bermaksud: “Allah telah menjadikan Kaabah, rumah suci itu sebagai pusat bagi manusia.” (Surah Maa’idah: 97)
Neil Amstrong telah membuktikan bahwa kota Mekah yang terletaknya Kaabah adalah pusat kepada planet Bumi.”

Rabu, Ogos 08, 2012

Berbuka Dengan Juadah Ular Sawa

Ular sawa ini boleh dimakan Oleh Semua Orang.Rasanya dagingnya pun manis.Kalau anda seorang penggeli jangan tengok...

Jadi Terkenal Kerana Aksi Ramas 1000 Payudara Wanita

Berita heboh terkini - Memang manusia sudah semakin pelik dan gila. Bayangkan, seorang pemuda mendapat penghargaan gara-gara meramas 1000 payudara wanita.Seorang pemuda bangsa Rusia cuba mencapai impiannya untuk menggengam 1000 payudara wanita.

Wanita derita selepas buang bulu kemaluan


KUALA LUMPUR - Seorang wanita terpaksa menanggung kesakitan teruk selepas kemaluannya melecur selepas menjalani proses pembuangan bulu kekal di sebuah pusat kecantikan terkemuka di ibu negara pada 22 Julai lalu.
Lebih malang, mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Lee, 39, terpaksa menghabiskan kira-kira RM35,000 hingga RM55,000 untuk mengubati kecederaan melecur di bahagian alat sulitnya itu.

Cara Tentera Di Negara Cina Di Hukum Kerana Merokok


Tentera Cina mempunyai peraturan tegas yang melarang tentera-tenteranya merokok kerana akan mempengaruhi kesehatan seorang tentera yang bertugas untuk menjaga negaranya. Bagaimana mampu menjaga negaranya bila tentera menghidap penyakit akibat merokok. Apabila ada tentera yang ditangkap kerana merokok, Negara Cina tidak akan  bertolak ansur untuk menghukum tentera nakal tersebut.

Selasa, Ogos 07, 2012

Foto-Foto Eksklusif Peninggalan Rasulullah SAW Menyentuh Kalbu

Foto-foto ini kebanyakannya adalah koleksi yang tersimpan dari berbagai tempat di beberapa negara: Muzium Topkapi di Istambul Turki, Yordania, Iraq dan negara-negara Timur Tengah lainnya. Selamat merasakan dan menatap peninggalan-peninggalan ini. Semoga kerinduan kita semakin memuncak kepada Nabi Muhamad SAW, kekasih Allah.( Allahumma shalli ‘ala sayyidina wa maulana Muhammad Shallallahu ‘Alaihi Wassallam …)

Isnin, Ogos 06, 2012

Tanda-tanda Kiamat yang sudah dapat kita saksikan


Hari Kiamat adalah hari kehancuran alam semesta ini di mana semua manusia dan makhluk lainnya akan mati. Hari Kiamat adalah awal di mana manusia yang jahat, menipu, suka membunuh akan mendapat balasan berupa siksa neraka dan orang-orang yang baik akan mendapat ganjaran syurga.


“Hai manusia, bertakwalah kepada Tuhanmu; sesungguhnya kegoncangan hari kiamat itu adalah suatu kejadian yang sangat besar (dahsyat).” [Al Hajj 1]

Curi makanan di kawah gunung berapi

JAKARTA - Ratusan penduduk Indonesia sanggup memanjat gunung berapi Bromo setinggi 2328.98 meter untuk mencuri makanan yang dilemparkan oleh penganut agama Hindu ke kawah gunung itu di Jawa Timur .

Idea Jurugambar Jepun Yang Pelik


Untuk menjaga persahabatan dan percintaan bertahan lebih lama dan segar, Jurugambar Jepun Haruhiko Kawaguchi mengambil pendekatan yang lebih literal - dia masukkan orang yang bersahabat baik atau yang sedang bercinta dalam bungkusan plastik, menyedut udara dan mengambil gambar pasangan tersebut dalam posisi badan mereka diputarbelitkan.

Sabtu, Ogos 04, 2012

Wabak MC 5 Hari Merebak Ke Dunia Internet ?

Aksinya yang lucu dengan memek muka yang pelik,Melalui video bertajuk PARODY: "SORE EYES = 5 DAYS OF MC".

Wanita Yang Berjanggut

Vivian Wheeler adalah seorang perempuan yang unik. Uniknya, dia memiliki janggut dan misai yang cukup panjang.Ia dinobatkan sebagai perempuan dengan janggut terpanjang di dunia telahpun di catat pada Guinness Book of Records. Panjang janggutnya mencapai 11 inchi atau 27,94 cm.

Al Quran Unik, Ditulis dengan Getah Kurma

Unik,Al Quran di tulis dengan getah pohon kurma
Sebuah Al Quran kuno yang terdiri dari 400 halaman masih terpelihara dengan baik di Masjid purbakala di Bukit Salabose, Majene, Sulawesi Barat. 

Samun ikut jadual ilmu hitam

AB. RASHID menunjukkan minyak pukau (kiri) dan kad ilmu pelangkah yang digunakan Geng Kerinchi untuk menyamun di kawasan Kajang.

KAJANG - Sekumpulan empat penjenayah warga Indonesia bergelar Geng Kerinchi yang menggunakan ilmu hitam bagi memukau mangsa nampaknya tidak menjadi apabila kesemua mereka ditahan tiga jam selepas melakukan jenayah itu kelmarin.

Jumaat, Ogos 03, 2012

Akibat Meraba Buah Dada Si Bos, Bodyguard Ini Di Pecat

Penyanyi terkenal kelahiran Lebanon yang sexy, Haifa Wehbe, memecat bodyguardnya kerana (terakam kamera) beberapa kali memegang payudaranya yang besar.

2 Sahabat Terpancing Sotong Gergasi


Bryce tak menyangka. Ketika sedang asyik memancing dengan menggunakan perahu bersama rakannya bernama Mark, Bryce terpancing seekor sotong gergasi.

Khamis, Ogos 02, 2012

Video Pelik Dalam Pokok Di Afrika Dihuni 30 Orang

Anda mesti tidak pernah membayangkan kejadian ini sebelumnya,Tetapi ini betul-betul berlaku. Ada sebuah pokok di Afrika dijadikan tempat tinggal oleh 30 orang.

Rabu, Ogos 01, 2012

Gempar UFO Muncul Di Acara Pembukaan Olimpik London 2012

Acara pembukaan Olimpik London 2012 yang dilancarkan jumaat lalu ternyata mengundang makhluk lain yang tidak dikenal. Ramai orang berpendapat benda asing yang terbang diatas Stadium Olimpik London dimana Olimpik dirasmikan adalah pesawat UFO dari makhluk luar angkasa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPY



Configuration After installing, you might want to change these default settings: