Sabtu, Julai 28, 2012

Bergambar Di Tempat Yang Sama Setiap 5 Tahun Dengan Pose Yang Sama


Lima sahabat ini boleh di anggap paling unik, mengapa ? Mereka setiap 5 tahun sekali akan bergambar bersama ditempat yang sama dan dengan pose yang sama pula. Ingin tahu cerita sepenuhnya silahkan baca sampai habis pose ini.

Bedah Wajah Menjadi Anjing


Kini heboh di kalangan pengguna internet di Brazil. Seorang seniman tampan yang tidak di sebutkan namanya mengunakan sebahagian kepala anjing untuk di cantumkan secara kekal ke wajahnya melalui satu pembedahan dengan alasan seni dan ingin kelihatan seperti wajah anjing.

Gitar Ajaib

KITA biasa melihat seseorang itu menyanyi sambil berpura-pura menggerak-gerakkan jari seperti sedang bermain gitar. Nampaknya, ia kini hampir menjadi kenyataan.

Kayu Ajaib jadi tumpuan ribuan orang

SEJUMLAH orang menyaksikan sebatang kayu yang dipercayai mempunyai kuasa untuk menyembuhkan penyakit di Kampung Prey Yeang, Kemboja pada 19 Julai lalu. - AFP

PHNOM PENH - Sebatang kayu di Kampung Prey Yeang, wilayah Pursat menjadi tumpuan ribuan orang yang percaya ia mempunyai kuasa menyembuhkan penyakit dan meramalkan nombor tiket loteri yang akan menang, kata beberapa pegawai kelmarin.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: