Rabu, Ogos 08, 2012

Berbuka Dengan Juadah Ular Sawa

Ular sawa ini boleh dimakan Oleh Semua Orang.Rasanya dagingnya pun manis.Kalau anda seorang penggeli jangan tengok...

Jadi Terkenal Kerana Aksi Ramas 1000 Payudara Wanita

Berita heboh terkini - Memang manusia sudah semakin pelik dan gila. Bayangkan, seorang pemuda mendapat penghargaan gara-gara meramas 1000 payudara wanita.Seorang pemuda bangsa Rusia cuba mencapai impiannya untuk menggengam 1000 payudara wanita.

Wanita derita selepas buang bulu kemaluan


KUALA LUMPUR - Seorang wanita terpaksa menanggung kesakitan teruk selepas kemaluannya melecur selepas menjalani proses pembuangan bulu kekal di sebuah pusat kecantikan terkemuka di ibu negara pada 22 Julai lalu.
Lebih malang, mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Lee, 39, terpaksa menghabiskan kira-kira RM35,000 hingga RM55,000 untuk mengubati kecederaan melecur di bahagian alat sulitnya itu.

Cara Tentera Di Negara Cina Di Hukum Kerana Merokok


Tentera Cina mempunyai peraturan tegas yang melarang tentera-tenteranya merokok kerana akan mempengaruhi kesehatan seorang tentera yang bertugas untuk menjaga negaranya. Bagaimana mampu menjaga negaranya bila tentera menghidap penyakit akibat merokok. Apabila ada tentera yang ditangkap kerana merokok, Negara Cina tidak akan  bertolak ansur untuk menghukum tentera nakal tersebut.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: