Selasa, Oktober 02, 2012

Budak 20 bulan menyusu dari seekor lembu

Kita atau anak-anak kita sudah biasa minum susu lembu dalam tin.Tetap seorang anak kecil berusia 20 bulan dari Kemboja ini hidup dengan menyusu terus dari seekor lembu. Memang pelik kan tapi itulah kenyataanya. Tha Sophat, mula menyusu terus dari lembu selepas sering melihat anak lembu melakukan perkara yang sama.

Lumpur ajaib di Kampung Meritam

Kawah lumpur bebuak bersaiz sehingga mencecah 2 meter lebar boleh memuatkan tiga empat orang dalam satu masa di Kampung Meritam, Limbang, Sarawak.

PERMUKAAN tanahnya sentiasa lecak tidak mengira musim, sama ada tengkujuh mahupun kemarau. Lebih luar biasa, ia boleh membentuk busut secara perlahan-lahan sebelum meletus dan mengeluarkan bunyi seakan-akan cecair likat yang sedang membuak-buak.

Palestin menjadi bumi rebutan

TIADA apa lagi yang boleh ditulis di papan hitam sekolah di Palestin akibat terkena tembakan serangan tentera Zionis.
INTIFADA bermaksud kebangkitan. Bagi rakyat Palestin istilah tersebut melambangkan kebangkitan dalam menentang penindasan dan penjajahan rejim ganas Yahudi.
Kesannya, keyakinan rakyat Palestin semakin hari semakin meningkat manakala orang Yahudi di Israel pula mula rasa terancam.

Runtuhan al-Aqsa jenayah Yahudi


DEWAN Auditorium D8, Putrajaya dipenuhi kira-kira 500 umat Islam yang mahu melihat secara dekat dan mendengar amanat Presiden Pertubuhan Islam Palestin 48, Syeikh Raed Solah.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: