Jumaat, Disember 07, 2012

Dilema tukar jantina


Sesiapa yang mahu menukar jantina mesti hidup sebagai ‘wanita’ sekurang-kurangnya selama setahun, mengambil kursus mengenai hormon wanita dan mendapatkan kelulusan daripada dua pakar psikiatri.
PAKAR bedah Thep Vedusit (tengah) sedang melakukan pembedahan menukar jantina ke atas Punlop Tongchai.
AKHIRNYA selepas dua jam menjalani pembedahan, penantian Punlop Thongchai untuk merealisasikan impiannya sewaktu kecil tercapai jua.

Cara Mengatasi bau badan

Masalah bau badan terutama dari bahagian ketiak dan tapak kaki berlaku disebabkan tindakan bakteria.
MASALAH bau badan perlu diatasi kerana ia juga pernah dikatakan menjadi punca keretakan hubungan suami isteri.

TANPA berselindung, ramai daripada kita perlu mengakui kebenaran di sebalik bau badan yang mengganggu 'ketenteraman' orang yang berada berhampiran kita. Dengan cuaca yang tidak menentu dan tekanan kerja yang menimbun, ada dalam kalangan kita yang lebih tertekan kerana menghadapi masalah bau badan yang teruk.

Masih Minum Coke ? Lihat Ini

Fakta seperti yang tersenarai di bawah adalah kajian santifik yang dibuat oleh ahli sains kesihatan / sosial di USA dan Britain serta laporan dari seluruh dunia mengenai minuman ringan Coke: Coca Cola.Di dalam kebanyakan negeri di US, kereta peronda lebuhraya akan dimuatkan 2 gallon Coke untuk menghilangkan kesan darah di jalanraya apabila berlaku kemalangan.

VIDEO Bumi pada waktu malam

PENTADBIRAN Aeronautik Dan Angkasa Lepas Kebangsaan kelmarin menyiarkan imej waktu malam di benua Asia dan Australia.
SAN FRANCISCO - Pentadbiran Aeronautik dan Angkasa Lepas Kebangsaan (NASA) pernah menyiarkan gambar Bumi pada tahun 1968.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: