Khamis, Januari 23, 2014

NURUL IZZAH SAH BUAT FAIL MOHON CERAI

Nurul Izzah, 34
KUALA LUMPUR - Mahkamah Rendah Syariah di sini hari ini mengesahkan Anggota Parlimen Lembah Pantai daripada PKR, Nurul Izzah Anwar telah memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya, Raja Ahmad Shahrir Iskandar Raja Salim.

KOPI 3 DALAM 1 PENUH DENGAN KIMIA

PENGUNAAN bahan kimia yang keterlaluan dalam produk minuman dan makanan sudah tidak terkawal lagi. Ada yang sanggup mencampurkan semua jenis bahan kimia yang dihasilkan dari makmal ke dalam formula minuman sachet lalu mendakwa produk mereka mengandungi kopi berkualiti yang terpilih. Sebagai contoh, berikut senarai bahan-bahan untuk 2 jenis minuman kopi sachet segera yang dikeluarkan oleh SYARIKAT YANG SAMA.

KES LELAKI ANGKUH TERAJANG POLIS SUDAH KE MAHKAMAH

LELAKI angkuh ini cuba menumbuk Polis.
Kuala Lumpur: Satu rakaman video menunjukkan seorang lelaki dipercayai penceroboh sebuah kawasan ladang milik FELDA di Sabah menendang dan memaki hamun seorang anggota polis bantuan FELDA kini tersebar di media sosial.

FENOMENA SALJI DI INDONESIA DAN FILIPINA KEJUTKAN SAINTIS

FENOMENA aneh salji turun di utara Indonesia.
SEBELUM ini kita telah digemparkan dengan berita turunnya salji di beberapa buah negara seperti Mesir dan Vietnam ianya amat menakjubkan. Ramai yang mengatakan ini adalah petanda akhir zaman. Para saintis mengatakan paksi bumi telah berganjak dari tempat asalnya, inilah yang membuatkan kecelaruan cuaca dan iklim dunia.

ALAT MUSIK PELIK TAPI MENAKJUBKAN (VIDEO)

HANG DRUM itu lah namanya, berbentuk seperti dua kuali yang tertangkup. Menghasilkan bunyi merdu dan menenangkan jiwa bila mendengarnya. Di mainkan dengan mengetuk jari dan tangan pada bonjol-bonjol yang akan mengeluarkan nada bunyi yang berbeza-beza.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: