Isnin, Mei 05, 2014

JUMPR :Powerbank mampu cas bateri kereta (Biar betul?)

HEBAT! POWER BANK INI BOLEH MENGECAS BATERI KERETA SELAIN  SMARTPHONE
HARI  ini kami rasa kami menemui raja segala powerbank yang diberi nama Jumpr.

Powerbank berkapasiti 6000 mAh ini bukan sahaja mampu mengecas kesemua peranti pintar mudah alih anda tetapi juga mampu menghidupkan semula kereta anda apabila baterinya mati.

Kenapa Melayu begitu baik? (Orang Melayu Kena Baca!)

RIDHUAN TEE ABDULLAH
ULTRA kiasu memang licik, dengan sengaja menggunakan isu ucapan Barack Obama dan temuduga biasiswa Mara untuk menekan kerajaan sedia ada dan orang Melayu, agar berbuat sesuatu untuk memenuhi kehendak mereka.

Kubah atas tandas diturunkan

KUBAH DIATAS TANDS RESORT SUDAH  DITURUNKAN
Semalam penulis ada buat satu artikel yang bertajuk "DISANGKA SURAU RUPANYA TANDAS", artikel mengenai sebuah tandas di Desaru Resort yang berkubah seperti surau atau masjid. Pagi ini penulis baca surat khabar di Metro dan Berita Harian ada melaporkan berita "KUBAH ATAS TANDAS DITURUNKAN" dan "ALIH KUBAH LEPAS TERIMA ADUAN". 

CCTV VIDEO: Seram Lelaki Diseret Bayangan Ghaib

Ia merupakan rakaman kamera pengawasan (CCTV) di salah sebuah tingkat bangunan yang menyaksikan seorang lelaki berjalan seorang diri sebelum dia tiba-tiba ditolak oleh satu bayangan Lembaga hitam.

DISANGKA SURAU RUPANYA TANDAS

Mungkin tidak patut rasanya apabila tandas yang merupakan tempat membuang najis dan kotor dibina menyerupai bentuk sebuah masjid dan surau.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: