Rabu, Jun 04, 2014

VIDEO: NGERI RAKYAT TEMPATAN DI TETAK PATI DI KENINGAU

Satu status dan video di Facebook tentang kekejaman pendatang asing di Keningau, Sabah ketika melakukan jenayah kini tersebar.

MH370: TERKINI PELAYAR BRITAIN DAKWA NAMPAK MH370

PHUKET - THAILAND. Di kala perkhabaran berita mengenai status di mana MH370 masih kabur, sebuah portal berita Thailand melaporkan seorang pelayar wanita dari Britain mendakwa melihat pesawat Malaysia Airlines (MAS) itu.

VIDEO: SERAM LEMBAGA HITAM MELAYANG DARI KERETA SELEPAS KEMALANGAN

Satu kemalangan maut yang berlaku di Amerika baru-baru ini telah mengemparkan orang ramai dan wartawan di sana. Sebaik kemalangan berlaku seorang wartawan telah mengambil gambar dan video kemalangan tersebut.

VIDEO: RIBUAN KUPU-KUPU GERGASI BERKUNJUNG KE MASJID

KUANTAN - Kemunculan jutaan kupu-kupu gergasi sejak seminggu lepas di bandar ini menimbulkan banyak tanda tanya dalam kalangan penduduk di sini dan pelancong luar.

MH370: SAINTIS KAJI BUNYI MISTERI DI SELATAN INDIA

Bunyi tersebut dikatakan telah merentasi Lautan Hindi dan telah dikenalpasti sekitar pantai barat Australia
KUALA LUMPUR: Sekumpulan saintis antarabangsa sedang mengkaji satu bunyi misteri berfrekuensi rendah bawah laut yang dikesan pada masa yang sama ketika pesawat Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS) MH370 dilaporkan dikesan kali terakhir oleh radar satelit.

VIDEO : SUBHANALLAH RIBUT GERGASI LANDA TEHRAN

Pemandangan ribut pasir luar biasa ketika ia mula membadai Tehran, Iran, semalam.
Tehran: Sekurang-kurangnya lima orang terbunuh, manakala 30 lagi cedera apabila ribut pasir gergasi dengan kelajuan sehingga 112 kilometer sejam, melanda Tehran semalam, menyebabkan ibu kota Iran bergelap pada waktu puncak dan memaksa beribu-ribu lagi lari menyelamatkan diri. 

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: