Ahad, Jun 22, 2014

'IMASHIMA LOLA' - INIKAH AKAUN FACEBOOK IBU REMAJA OKU TERABAI?

SEDANG kami sibuk melayari beberapa laman Facebook berkaitan dengan remaja orang kurang upaya (OKU) yang ditemui dalam keadaan menyedihkan di Flat Taman Semarak, Nilai, Negeri Sembilan, beberapa individu menerusi ruangan komen memaklumkan ibu remaja terbabit turut mempunyai akaun sosial itu.

GURU MATI TENGOK BOLA

BANYAK KES KEMATIAN AKIBAT PIALA DUNIA DIREKOD
KUCHING: Seorang guru lelaki yang khusyuk menyaksikan siaran langsung perlawanan bola sepak Piala Dunia 2014 di rumahnya di Matang, di sini ditemui mati awal pagi semalam.

BERITA BAIK PENEROKA FELDA EL NINO LONJAKKAN HARGA SAWIT

FENOMENA EL NINO YANG MELANDA DUNIA SEKARANG
KUALA LUMPUR  - Fenomena El Nino dijangka memberi kelebihan kepada peneroka dan pengusaha kerana harga minyak sawit mentah (MSM) akan melonjak di antara RM2,600 hingga RM2,700 bagi setan metrik dalam tempoh jangka masa panjang.

VIDEO : DIKURUNG SAMPAI KERING

MENYEDIHKAN... Operasi Imigresen memburu pendatang tanpa izin di Nilai menemui seorang remaja lelaki Orang Kurang Upaya (OKU) berusia 15 tahun dikurung seorang diri dalam keadaan kurus kering dengan pakaian reput di Taman Semarak, awal pagi tadi. - Foto Mohd Khidir Zakaria
Nilai: Sedih dan memilukan apabila seorang remaja Orang Kelainan Upaya (OKU) berusia 15 tahun ditemui dalam keadaan derita dikurung dalam sebuah rumah di Flat Semarak di sini, ketika Ops 6P Jabatan Imigresen, awal pagi tadi.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: