Rabu, Julai 02, 2014

KLIP VIDEO NI LAH YANG PERDANA MENTERI KITA SUKA

KUALA LUMPUR – Video muzik rasmi terbaharu Tourism Malaysia ‘Essence of Asia’ untuk membantu mempromosi Tahun Melawat Malaysia 2014, mendapat pujian Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

WAJAH DIPLOMAT MALAYSIA DALAM SERANGAN SEKSUAL DI NEW ZEALAND DIDEDAHKAN

Muhammad Rizalman Ismail
WELLINGTON – Malaysia memohon New Zealand menggugurkan kes membabitkan diplomatnya di Wellington, dan berjanji dia tidak akan kembali ke negara itu.

VIDEO: BOM PALING DAHSYAT MILIK MUJAHIDIN JABHATUL ISLAMIYYAH DIABAD INI

SEBUAH pengkalan tentera Syria di Bandar Al Sawdi berhampiran Idlib adalah pengkalan tentera terbesar Bashar Al-Asad. Pengkalan tentera musuh ini telah hancur lebur. Malahan seluruh benda yang ada diatasnya melambung puluhan meter ke udara akibat ledakan dahsyat bahan peledak seberat 60 ton ciptaan mujahidin Jabhatul Islamiyyah tersebut.

VIDEO: KURMA KELANTAN MASIH MENTAH LAGI

KOTA BHARU - Buah kurma daripada pokok di Bulatan Jam Besar masih belum masak dan orang ramai perlu menunggu sehingga penghujung Ramadan jika mahu menikmatinya.

FAHAMAN KASIM AHMAD DISAHKAN KUFUR DAN MURTAD

Kasim Ahmad
KUALA TERENGGANU - Kenyataan dan ucapan Kasim Ahmad yang disampaikan pada ‘Seminar Pemikiran Kassim Ahmad: Suatu Penilaian’ yang pada 15 hingga 16 Februari lalu, disahkan sebagai kufur dan murtad.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: