Khamis, Julai 03, 2014

VIDEO: JADI BAHAN LAWAK WARGA INTERNET, BOMBA SUDAH MARAH NI!!!

DUA LUBANG BESAR dan dalam yang terbentuk akibat kejadian tanah mendap di persimpangan Jalan Pudu dan Jalan Hang Tuah semalam telah mencetuskan gambar-gambar kreatif yang dihasilkan oleh rakyat Malaysia serta disebarkan di internet.

VIDEO: LELAKI ULAR PALING DAHSYAT DI DUNIA

LELAKI luar biasa ini digelar 'Lelaki Ular', berusia 37 tahun. Namanya Vava Suresh kerjanya menangkap ular yang masuk kedalam rumah orang-orang kampung. Sudah melebihi 30,000 ekor ular yang pernah di tangkapnya hidup-hidup.

SIAPA DALANG GERAKAN MILITAN ISIL?

Sehingga kini, tiada siapa yang tahu dalang di sebalik kumpulan Militan Negara Iraq dan jajahannya (ISIL) yang mencetuskan krisis perang sehingga menawan wilayah Mosul, Iraq.
Ahli ISIL datang dari pelbagai negara seperti Syria, Lybia serta negara-negara Arab
Penganalisis Politik Asia Barat dan Afrika, Dr Maszlee Malik berkata, banyak persoalan tidak jelas mengenai siapa mendalangi ISIL sehingga kewujudannya menimbulkan pergolakan dan campur tangan Amerika Syarikat (AS), Iran serta negara Teluk.

FAKTA MENGEJUTKAN TENTANG REMAJA OKU ADIK FIRDAUS DULLAH

Pasti ramai mengikuti perkembangan adik Firdaus nie bukan. Berita terkini dari doktor yang melakukan pemeriksaan terhadap adik Firdaus ini amat mengejutkan.Hal ini kerana doktor mendapati makanan yang berada dalam perut adik Firdaus berusia sekurangnya 3 bulan yang lalu.

ANAK PENIAGA SEDIH IBU DIFITNAH JUAL KUIH 'MENCARUT'

Kami pasti, ada antara anda telah menerima Whatsapp gambar di atas.

Atas niat untuk bergurau agaknya kuih pukis yang dijual makcik ini di sebuah bazar Ramadan di Muar telah dibuang huruf S sekaligus menjadikan nama kuih ini satu carutan.

'ISIL' UGUT AKAN HANCURKAN KAABAH, LAPOR MEDIA

ISIL merancang untuk menawan Arab Saudi, menghancurkan Kaabah dan beroperasi dari kota suci Islam itu, lapor media Turki. Gambar fail.
DUBAI - Ketua militan Kumpulan Negara Iraq dan Jajahannya (ISIL), Abu Bakr al-Baghdadi menyebarkan propagandanya apabila menyeru orang Islam menyertai kumpulannya bagi membantu membina negara Islam dan melancarkan 'perang suci'.

VIDEO: HOTEL MURAH MENGUNAKAN KOLONG KONKRIT

ANDA tiada duit atau tidak layak buat pinjaman bank untuk membina atau membeli sebuah rumah impian. Tak mengapa jangan risau, dengan modal yang tidak seberapa dan sedikit idea impian anda itu pasti akan terlaksana.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: