Khamis, Julai 10, 2014

VIDEO: ROKET PEJUANG GAZA MELINTASI MAJLIS PERKAHWINAN BUAT YAHUDI BERTEMPIARAN LARI !

MAJLIS perkahwinan ini meriah pada mulanya
JIKA pendatang Israel fikir mereka boleh bergembira dan hidup selamat di sebalik tembok tinggi yang memisahkan negara haram mereka dengan Palestin, ternyata percaturan itu silap sama-sekali.

VIDEO: KOMANDO AL-QASSAM SUDAH MULAKAN OPERASI MENGEMPUR KUBU MUSUH ZIONIS

Komando Amfibia al Qassam
Skuad Komando Amfibia Briged As Syahid Izzuddin Al Qassam adalah kebanggaan seluruh umat Islam atas kejayaan menggempur kubu-kubu musuh Zionis.

VIDEO: KITA LENA TIDUR DAN MENONTON PIALA DUNIA, TAPI INI YANG TERJADI DI GAZA

Sekurangnya 28 orang awam Palestin termasuk tiga kanak-kanak maut ketika tentera rejim Israel melancarkan kempen serangan udara dan laut besar-besaran keatas pejuang Hamas sejak malam tadi .  

PIALA DUNIA: SCOLARI BELUM FIKIR LETAK JAWATAN

TERESOPOLIS: Jurulatih Brazil, Luiz Felipe Scolari memberitahu hari ini bahawa dia hanya akan memikirkan tentang masa depannya selepas berakhir saingan pasukannya di Piala Dunia, Ahad ini. 

VIDEO: SIASAT GURU NAIK ANGIN

Guru pendidikan khas (kanan) yang melakukan provokasi terhadap guru besarnya di sebuah sekolah rendah di Temerloh, Pahang baru-baru ini
JEMPOL - Kementerian Pendidikan membuka kertas siasatan berhubung penyebaran klip video seorang guru pendidikan khas di sebuah sekolah rendah di Temerloh, Pahang yang naik angin sehingga menengking murid dan guru besar.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: