Selasa, Julai 15, 2014

VIDEO: BILA PEREMPUAN MELAYU MENGAMUK

KERETA BARU, kalau kena langgar memang boleh buat hati remuk tapi jangan lah sampai hilang pertimbangan. Video ini memperlihatkan seorang wanita yang mengamuk apabila kereta “barunya” dilanggar “sedikit” di bahagian sisi belakang. Wanita ini juga “membalas dendam” dengan mengetuk-ngetuk kereta lelaki tua yang melanggar keretanya menggunakan batang pengunci stereng sambil memaki hamun.

VIDEO: AL-QASSAM BERJAYA HANTAR 'BURUNG ABABIL' KE WILAYAH ISRAEL

'ABABIL', mempunyai roket kecil yang boleh dilancarkan dengan kawalan jauh
TENTERA Israel mengatakan pihaknya telah menembak jatuh pesawat tanpa pemandu (drone) dari Gaza pada pagi isnin (14/7/2014). Insiden ini merupakan pelancaran pertama sebuah pesawat tanpa pemandu milik pejuang Palestin yang ada di Semenanjung Gaza.

TENTERA BERBAJU PUTIH BINGUNGKAN ISRAEL

Perang di Gaza dan penindasan terhadap rakyat Palestin sekian lama di lakukan Israel, namun sehingga kini rejim Zoinis itu masih gagal menakluki Tanah Suci umat Islam itu walaupun menggunakan pelbagai senjata serba canggih berbanding para mujahidin Palestin.

Sebenarnya, banyak kisah berkaitan kebesaran Allah yang berlaku di bumi Gaza yang tidak pernah diketahui umum kecuali setelah sukarelawan bertemu sendiri para pejuang berkenaan serta para keluarga mereka yang terlibat.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: