Jumaat, Ogos 01, 2014

VIDEO DAN GAMBAR-GAMBAR TERKINI PLANET MARIKH, MENAKJUBKAN!

NASA REVEALS NEW IMAGES OF MARS MUST SEE!

MALAYSIA 'POPULAR' DI ISRAEL

SHAH ALAM - Selepas pertempuran memasuki hari ke-24 semalam, nama Malaysia tiba-tiba muncul di akhbar-akhbar utama dan portal berita di Israel.

ISRAEL MULA SASAR MALAYSIA?

Hubungan baik Malaysia dengan kerajaan Hamas, seperti dibuktikan melalui pertemuan Najib dengan Ismail (kanan) di Gaza dilihat menimbulkan rasa tidak senang Israel.
SHAH ALAM - Pendirian tegas Malaysia dalam menyokong pejuang Palestin untuk mendapatkan semula hak mereka yang dirampas negara haram Israel nampaknya semakin membuatkan rejim Zionis itu tidak senang duduk.

ISRAEL PENIPU BESAR, TUDUH MALAYSIA

KHALED: Israel tuduh Malaysia kerana Malaysia sebuah negara Islam yang bebas serta berani sentiasa berada di sisi rakyat Palestin di Gaza.
KUALA LUMPUR: Pergerakan Hamas menafikan tuduhan Agensi Keselamatan Israel, Shin Bet bahawa Malaysia melatih anggotanya untuk melancarkan serangan rentas sempadan.

VIDEO: PESAWAT TEMPUR UDARA MASA DEPAN AS

Pesawat yang dinamakan "Transformer" dan "Survivor".
JOM ! kita lihat dan tinjau-tinjau teknologi terkini dalam bidang ketenteraan, Khususnya negara-negara maju seperti AS.

Bayangkan sebuah pesawat yang boleh berpecah dan bercantum semula di udara. Boleh baiki dirinya sendiri jika badan-nya ditembak. BAE Systems mendedahkan konsep angkatan udara untuk tahun 2040 dan pesawat yang dinamakan "Transformer" dan "Survivor".

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: