Khamis, September 25, 2014

VIDEO: KEPALA BUDAK KECIK TERSANGKUT DALAM CEREK

Chile – Seorang kanak-kanak perempuan berusia satu tahun setengah di Chile berpantang maut sebelum ajal selepas anggota bomba berjaya mengeluarkan cerek yang tersangkut di kepalanya.

KENAPA INDONESIA TAPIS KARTUN 'SHIN-CHAN'?

JAKARTA: Kartun popular Jepun, 'Crayon Shin-chan' di mana karakter utamanya sering melondehkan seluarnya akan ditapis di Indonesia selepas pihak berkuasa menganggapnya sebagai berunsur lucah.

VIDEO: SUDAH TERTULIS AJAL DI BAHAM HARIMAU

MENGERIKAN ! BILA BAYANGAN MAUT DI DEPAN MATA. INILAH DETIK-DETIK AKHIR SEBELUM PELAJAR INI MAUT DI BAHAM HARIMAU
SANGAT mengerikan! melihat video Seorang pelajar yang melawat zoo dan terjatuh ke dalam kandang harimau lalu di baham hidup-hidup di depan pengunjung zoo tersebut.

VIDEO: SERAM! TERSEREMPAK DENGAN ANACONDA KETIKA MENAIKI SAMPAN DI SUNGAI

APA perasaan anda jika terserempak seekor ular besar di sungai semasa anda sedang berkayuh menaiki perahu? Sudah tentu berkayuh langkah seribu.

INDIA SUDAH TAKLUKI MARIKH

Misi India itu bertujuan mengkaji permukaan Marikh dan memeriksa atmosfera untuk mengesan gas metana, yang boleh memberikan bukti terdapat kehidupan di sana
NEW DELHI 24 Sept. - Robot peninjau misi India ke Marikh hari ini berjaya memasuki orbit di 'Planet Merah' tersebut dalam cubaan pertama, umum Perdana Menteri, Narendra Modi.

"India berjaya tiba di Marikh. Tahniah semua, sejarah berjaya dicipta hari ini," katanya di Pertubuhan Penyelidikan Angkasa Lepas India di selatan India.

SUBHANALLAH! TASIK MISTERI MUNCUL DI PADANG PASIR TUNISIA

RATA-RATA penduduk mengambil peluang menjadikan tasik misteri itu sebagai lokasi perkelahan.
SEBUAH tasik biru telah muncul secara misteri di tengah-tengah padang pasir di Tunisia, yang menyebabkan beratus-ratus penduduk tidak melepaskan peluang menjadikan tasik tersebut sebagai lokasi perkelahan dan mandi-manda.

X-C/PConfiguration After installing, you might want to change these default settings: