Nuffnang Ads

Menarik untuk dibaca!

Loading...

Jumaat, Jun 27, 2014

VIDEO: SUBHANALLAH, ALLAH LINDUNGI JENAZAH MUJAHID TIDAK LUKA DI TIKAM TIDAK DI MAKAN API BILA DI BAKAR TENTERA MUSUH

Karamah yang diberikan Allah kepada 'Mujahidin Suriah', yang memerangi reJim kafir Bashar Al-Assad bukan hanya ketika mereka masih hidup, namun juga sehingga kepada  jenazah mujahid ini gugur syahid dalam pertempuran melawan tentera Syi'ah.

Allah Subhanahu Wata'ala menjaga jenazah mujahid tersebut dari tindakan penghinaan dan juga penganiayaan yang dilakukan oleh tentera musuh yang cuba merosakkan jasad mujahid ini, bahkan sehingga sanggup membakarnya.

LIHAT VIDEO :

Sebuah video yang dimuatnaik ke YouTube oleh tentera Syi'ah sendiri, menunjukkan percubaan merosakkan jenazah salah seorang mujahid yang gugur Syahid (Insyallah).

Kelihatan seorang tentera musuh berusaha menikam pisau yang dipegangnya ke tubuh jenazah tersebut berkali-kali dengan sekuat tenaga, namun walaupun telah berulang kali mencuba di beberapa bahagian tubuh, pisau tentera kafir Syi'ah tersebut tidak mampu menembusi kulit jenazah mujahid itu. 


Kerana tidak berjaya untuk merosakkan jenazah mujahid tersebut, tentera kafir kemudian menuangkan satu tong minyak petrol ke jenazah mujahidin itu dan cuba untuk membakarnya pula.

Namun begitu, percubaan itu juga tidak berhasil. Bila Allah mahu menunjukkan kuasanya, walaupun api menyala di pakaian mujahid itu, namun api itu tidak mampu menyentuh kulit jenazah mujahidin tersebut.

Setelah berkali-kali mencuba dan tidak berhasil, tentera kafir Syi'ah kemudian meminta kawannya untuk menghentikan merakamkan aksi tersebut. Walahualam.

INILAH IKRAR @ Qasam (sumpah) 'Mujahidin SURIAH'

LIHAT VIDEO :


Oleh: Namialus_2020
Sumber: voa-islam
Video: Youtube/Inzane Camel/fazzamin

2 ulasan:

nur izzah zolkifle berkata...

subhanallah...

Syiah Dajjal berkata...

masih ramai org islam yg tertipu dgn teori mujahideen diperalat US utk jatuhkan bashar.

masih ramai yg anggap syiah itu musuh US maka kita sokong syiah. masih ramai yg anggap jihad di syria ialah jihad amerika.

maka masih ramailah menyokong iran dan mengutuk saudi konon wahabi agen US. kita tidak katakan saudi langsung tidak berkawan dgn US, sama seperti malaysia juga, tapi kita katakan bahawa bahaya syiah lebih besar.

saudi menjaga Mekah utk umat Islam. jika syiah jaga Mekah, maka mereka akan membnogkar kubur sahabat rdh Abu Bkr Umar dan Aisha utk mengamal Raj'ae iaitu kepercayaan sesat syiah.

begitu berjayanya dajjal menipu umat islam malah org agama pun ramai tertipu. kita tertipu dgn serban besar tanpa syiah.

walhal merekalah yg membuka jalan Us menakluk iraq, kini ternyata maliki syiah merayu pertolongan US kerana tersepit oleh kemaraan ISIS.

kalau nk tau formulanya senang :

syiah = iran = hezbosyaitan = assad = maliki = US = israel = illuminati ====> NWO

menentang


Islam dan kemanusiaan

jihad di syria adalah benar, terbukti apa yg ditunjuk dlm video dn byk lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPYConfiguration After installing, you might want to change these default settings: