Nuffnang Ads

Menarik untuk dibaca!

Loading...

Rabu, Mac 01, 2017

Fakta mengejutkan! Kuaci mampu kurangkan keinginan beronani

KETAGIHAN terhadap onani merupakan suatu masalah kesihatan dan diketahui akan meninggalkan kesan buruk kepada fizikal dan mental seseorang.

Masalah mati pucuk, jumlah sperma rendah dan cepat lelah merupakan antara masalah kesihatan yang berpunca daripada aktiviti onani secara keterlaluan.

Pelbagai pendekatan yang dapat membantu mengurangkan keinginan beronani antaranya melakukan senaman yoga, membaca buku serta mengemas rumah.

Laporan jurnal kesihatan Ayurvedic Remedies, mendapati amalan pengambilan makanan tertentu juga dapat menghindari otak dan tubuh daripada keinginan seksual itu.

KUACI mengandungi magnesium yang diketahui dapat memberi kesan tenang kepada otak sekali gus membantu mengatasi keinginan beronani.
“Biji bunga matahari atau kuaci dipercayai dapat mengatasi hasrat beronani secara berlebihan. Ia mengandungi magnesium yang diketahui dapat memberi kesan tenang kepada otak.

“Kacang tanah juga antara makanan yang dapat membantu mengatasi masalah ketagihan beronani,” kata salah seorang penulisnya, Peter Filinovich.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPYConfiguration After installing, you might want to change these default settings: