Menarik untuk dibaca!

Loading...

Selasa, Mei 21, 2019

Ketahui rahsia bateri kereta "FREE MAINTENANCE"...

Tahukah anda disebalik bateri kereta "FREE MAINTENANCE", Yang anda pakai tu yg dikatakan tak payah check air...Pakai jer sampai kondem...
Tapi kalau anda tarik sticker atau cover plastik diatasnya terdapat penutup bulat yg apabila dibuka dengan duit syiling boleh ditambah airnya setiap 5k atau 7k km jika kurang airnya...

Agaknya jika anda buat macamtu dengan menjaga air bateri sentiasa mencukupi adakah mungkin jangka hayat bateri kereta anda akan tahan lebih lama....Hakikatnya yang anda tidak tahu...

Bateri "FREE MAINTENANCE", Sama jer macam bateri yang jalan air jugak...Korang jer yang tak tahu....Korang tanya...Abam pomen jawabkan...
Alhamdulillah..Selesai 1 kekeliruan...🤔
#Terima2_tuuu...











Sumber :


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPY



Configuration After installing, you might want to change these default settings: