Nuffnang Ads

Ahad, Jun 08, 2014

VIDEO: SERAM KAMERA CCTV RAKAM PENIAGA DI GANGGU HANTU

Kejadian seram ini telah berjaya di rakam oleh kamera CCTV yang berada di dalam kedai peniaga itu sendiri. Peniaga itu menjual majalah, suratkhabar dan bahan bacaan lain kira-kiranya kedai serbaneka lah.

Kebiasaanya kejadian paranormal akan berlaku pada waktu tengah malam, tetapi apa yang berlaku kepada peniaga ini ialah dia telah mengalami gangguan paranormal pada waktu tengah hari.


Cuba anda perhatikan dengan teliti rakaman video CCTV ini. Kelihatan peniaga mengemas kedainyta, tiba-tiba dia terdengar majalah terjatuh lalu dia meletakkan di raknya semula.

Tetapi kemudian majalah itu jatuh semula...kejadian ini berulang-ulang sehingga banyak majalah dan akhbar yang melayang tanpa ada angin atau orang yang menjatuhkannya.Kerana ketakutan peniaga ini kelihatan melarikan diri. Apa yang berlaku ini agak luar biasa dan menakutkan.

Sebenarnya bukan makhluk manusia sahaja yang mendiami alam ini, kita sebenarnya berkongsi dengan makhluk-makhluk lain yang tidak dapat kita lihat dengan mata kasar. Sesekali mungkin makhluk-makhluk ghaib ini sekadar ingin bergurau dengan manusia...

LIHAT VIDEO :

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPYConfiguration After installing, you might want to change these default settings: