Nuffnang Ads

Jumaat, November 07, 2014

VIDEO: KECOH! LELAKI INI BOLEH BERTELUR SEPERTI AYAM

Jakarta: Seorang lelaki mendakwa boleh bertelur sejak 1998 dan setakat ini tiada siapa tahu punca fenomena itu. Lelaki itu bernama Sinin, 62 tahun.

Menurut Sinin, 62, polis juga pernah menyoal siasat dirinya dan mengambil telurnya untuk sisatan selepas penduduk setempat kecoh mengenai ‘kelebihan’ dimilikinya.

“Mula-mula telur itu keluar dari dubur saya tiga bulan sekali, tetapi kini saya bertelur lebih kerap,” katanya.

LIHAT VIDEO

Beliau  menetap di Penjaringan di Jakarta Utara, Sinin berkata, sehingga kini menurutnya, dia sudah mengeluarkan 202 biji telur, termasuk 100 biji yang keluar pada tahun 2000.

Kata Sinin lagi, sesetengah telurnya dibuang begitu saja, manakala sebahagian lagi diberi kepada sesiapa yang berminat. Menceritakan pengalamannya bertelur, Sinin berkata, mula-mula dia berasa sakit seperti memulas pada perut.

Lama-kelamaan, menurutnya, dia akan mengeluarkan telur melalui proses sama seperti orang membuang air besar.Sehingga kini Sinin masih bingung untuk menjelaskan bagaimana kejadian itu berlaku.

“Cuma dulu saya pernah bermimpi ada seseorang memberi saya telur.

“Tiba-tiba saya boleh bertelur,” katanya.

Bagaimanapun, telur Sinin yang mirip seperti telur ayam tidak boleh keras apabila direbus.Anak Sinin, Sunarto, 40, berkata dia pernah cuba merebus telur bapanya tetapi selepas satu jam, ia kekal seperti asal. 

Menurut ketua kampung kes Sinin ini akan di rujuk kehospital untuk pemeriksaan lanjut.

LIHAT VIDEO

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPYConfiguration After installing, you might want to change these default settings: