Nuffnang Ads

Khamis, April 16, 2015

Video: Bergaduh sampai pecah kepala lepas kemalangan...

GEORGE TOWN - Seorang warga emas terpaksa menahan kesakitan hampir setengah jam akibat kecederaan parah di kepala selepas diserang dan dipukul seorang lelaki di Jalan Masjid Kapitan Keling di sini petang semalam.

Dalam kejadian kira-kira pukul 4.57 petang itu, lelaki berketurunan Cina yang berusia 68 tahun dikatakan telah dihampiri suspek terbabit sebelum berlakunya pertengkaran mulut.

Seorang jurucakap polis berkata, suspek kemudiannya bertindak memukul mangsa dipercayai menggunakan sebatang kayu.

Video: Bergaduh sampai pecah kepala lepas kemalangan...

Apek ni agaknya geram sangat kat mamat sorang ni sebab terajang dia, lepas tu nak lari pulak. Sebab tu la apek ni kejar guna papan...Tapi last-last apek ni yang cedera teruk pecah kepala. 

Haaa itu la lain kali settle je la baik-baik, insurans kan ada claim jela ape susah. Ker korang yang suka bergaduh time kemalangan ni jenis kenderaan takde insurans??...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPY



Configuration After installing, you might want to change these default settings: