Nuffnang Ads

Selasa, Februari 16, 2016

Akhirnya Polis Tahan Lelaki Pukul Isteri Tepi Jalan.

Lelaki ini memukul isterinya dengan kasut sambil cuba di lindungi oleh anak gadis mereka yang berusia 17 tahun menimbulkan kemaraha netizen.
BATU PAHAT: Seorang lelaki yang memukul isterinya ditepi jalan yang berjaya dirakam oleh orang awam sehingga viral di laman sosial baru-baru ini telah ditahan oleh pihak polis.

Ketua Polis Daerah Batu Pahat, Asisten Komisioner Din Ahmad mengesahkan perkara itu apabila telah menahan lelaki berusia 44 tahun itu selepas satu laporan polis dibuat.

Di fahamkan si suami naik berang kerana isterinya membebel kerana masaalah kewangan yang sedang dihadapi keluarga berkenaan. Mereka di katakan dalam perjalanan dari Keluang ke Johor Bahru.

Minggu lepas, video berkenaan telah tersebar di laman sosial dimana dipercayai suami telah memukul isterinya di tepi jalan berhampiran plaza tol Ayer Hitam dengan mengunakkan kasut sambil cuba di lindungi oleh anak gadis mereka yang berusia 17 tahun menimbulkan kemaraha netizen.

Hasil soal siasat polis mendapati suspek memukul isterinya dipercayai kerana suka berleter dan mengaku memukul mangsa dengan kasut.

VIDEO : Lelaki pukul isteri di Batu Pahat

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

X-COPYConfiguration After installing, you might want to change these default settings: